Jouw digitale school in de cloud

Een moderne en veilige leeromgeving voor elke school

Traditioneel lesgeven en evalueren past niet bij onze school. Met CloudClass kunnen we elke leerling begeleiden en evalueren zoals wij dat willen.

Bertien Boon, Digitale transformator bij TA Halle

De moderne geïntegreerde schaalbare schooloplossing

CloudClass biedt een online dashboard voor scholen om de Microsoft oplossingen uit te breiden met onderwijs-specifieke functies.

Het CloudClass platform ondersteunt bij het inrichten van de Microsoft cloud omgevingen met verschillende soorten accounts en klasgroepen in Microsoft Teams. Dit maakt het mogelijk om de twee platformen geïntegreerd te gebruiken, aangevuld met een rijke evaluatie ervaring en rapporteringen via DISCIMUS. Zo verbinden we alle diverse platformen in één centrale cloudconsole.

Door onze moderne en schaalbare aanpak en gebruik van de Azure services garanderen we top performantie en alle voordelen van cloud technologie.

Opgericht
2017
Medewerkers
6
Testgebruikers
1260
Koffies gedronken
+ 75 000

Gebouwd met ervaring uit de echte wereld

CloudClass is gebouwd aan de hand van ervaringen uit het echte schoolleven, met technologie van wereldspelers en financiële steun van EDU-TECH. Door onze partners nauw betrokken te houden, blijven we up-to-date met de laatste noden van het onderwijs.

Microsoft
GO! technisch atheneum Halle
Edu-Tech

Blijf op de hoogte.

We sturen je een mail wanneer er nieuwe ontwikkelingen gebeuren.